Dynaco I-14P PANEL

De Dynaco I-14P Panel sectionaaldeur is met zijn moderne, strakke vormgeving een van de meest stabiele en best geïsoleerde sectionaaldeuren op de markt. Ze is geschikt voor alle soorten gebouwen, zowel qua functie als qua uiterlijk. De hoge flexibiliteit maakt het mogelijk om deze deur in vrijwel elke omgeving te installeren. De deur schuift bij het openen onder het dak omhoog, waardoor er vrije ruimte ontstaat rond de deuropening en de doorgang volledig vrij blijft. De deur is gemaakt van geïsoleerde panelen. Deze panelen zijn ontworpen zonder koudebrug voor een minimale warmtedoorgangscoëfficiënt, wat de energiekosten beperkt. De Dynaco I-14P Panel sectionaaldeur is ontworpen in overeenstemming met alle operationele en veiligheidseisen in de Europese richtlijnen en met de normen van het Europees Normalisatiecomité, CEN.

Dankzij het balanssysteem kan een intense belasting worden opgevangen. Bij een veer- of kabelbreuk gaat de tegenkracht verloren. De deur is daarom voorzien van veiligheidsvoorzieningen die de neerwaartse beweging van de deur kunnen blokkeren.

De deur is gemaakt met geïsoleerde panelen voor een minimale warmtetransmissie, wat de energiekosten beperkt. Door de verbroken koudebrug wordt ook het energieverbruik en het risico op condensatie en ijsvorming verminderd.

Hoge lastverdeling – Minimaal risico op delaminatie en scheuren in het paneel om een langere levensduur te garanderen.

Deze deur is volledig aanpasbaar

Bredere deurpanelen en panelen met ramen zijn versterkt met metalen profielen die als trussen fungeren.

Optioneel: automatische bediening, toegangscontrole, veiligheidsfuncties.