Over Ons

VLP Snelroldeuren is onderdeel van VLP Flexibele afscheidingen en richt zich volkomen op het monteren en onderhouden van snelroldeuren. De categorie snelroldeuren is erg divers en uitgebreid. Als onderdeel van onze organisatie onderscheiden wij onszelf als specialisten op dit gebied. VLP flexibele afscheidingen is sinds de oprichting in 1982 expert in het fabriceren en monteren van flexibele afscheidingen en industriële deuren

Probleemoplossers

Ons uitgangspunt is het oplossen van uw industriële probleem. Als het gaat over de bestrijding van tocht, stof, vuil, koude of warmte. Met de snelroldeuren van VLP beperken wij deze problemen tot het minimum. Bovendien kunnen wij u hierover op maat in adviseren. Wij zijn actief in diverse industriële marktsegmenten. naast snelroldeuren levert VLP ook andere vormen van flexibele afscheidingen. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing bieden voor uw probleem.

Professionele Montage

Onze monteurs zijn ervaren in het monteren en repareren van snelroldeuren. Daarnaast beschikken zij tot de beste gereedschappen waardoor een montage snel en vakkundig uitgevoerd wordt. Veiligheid is hierbij uiteraard erg belangrijk. VLP Flexibele Afscheidingen is sinds 2002 VCA* gecertificeerd en werkt volgens de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) richtlijnen.

Veelzijdig en Divers

De oplossingen die we u kunnen bieden zijn erg veelzijdig en kennen erg veel mogelijkheden. Het samenstellen van een snelroldeur kent veel verschillende opties. Zo kunnen wij een snelroldeur helemaal naar wens voor u samenstellen. Denk hierbij aan de grootte maar ook aan de kleur, materiaalsoort en de mogelijkheid tot vensters. Is een snelroldeur toch niet de beste optie, denken wij graag mee aan andere mogelijkheden.

NEBRIN Branchevereniging

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging NEBRIN. Deze branchevereniging omvat vakbekwame bedrijven in de industriedeurenbranche. Door middel van een samenwerking met andere bedrijven in de branche kunnen wij onze producten blijven verbeteren.

Kijk voor meer informatie over de NEBRIN branche organisatie op de website.

Logo van de brancheorganisatie NEBRIN