STORING MELDEN

Het kan wel eens voorkomen dat u een storing heeft aan uw snelroldeur. Wij zullen er alles aan doen om de storing bij u zo snel mogelijk te verhelpen. Onze monteurs en specialisten staan graag voor u klaar om uw probleem te verhelpen. Heeft u een storing? Neem voor service en onderhoud zo snel mogelijk contact met ons op.

ONDERHOUD

  • Bespaar Kosten

    Een aantal onderdelen van een snelroldeur moeten regelmatig gecontroleerd worden. Door preventief onderhoud uit te voeren gaat een snelroldeur jaren langer mee.

  • Geen storingen

    Een storing kan er voor zorgen dat uw bedrijfsproces stil komt te liggen. Snelroldeuren zijn een belangrijke schakel in het bedrijfsverkeer. Goed onderhoud kan storingen voorkomen.

  • Snelle service

    Bij een storing of defect proberen wij u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn. Ook voor telefonisch advies helpen een van onze adviseurs u graag verder.

Preventieve service en onderhoud kan de levensduur van uw snelroldeur aanzienlijk verlengen. Onze monteurs controleren alle onderdelen van de snelroldeur en smeren alle onderdelen waar nodig. Wij adviseren om minimaal 1 keer per jaar onderhoud te laten plegen aan uw snelroldeur. Gebruikt u uw snelroldeur erg intensief? Dan raden wij u zelfs aan minimaal 2 keer per jaar uw snelroldeur te laten inspecteren. Wilt u een servicebeurt inplannen voor uw snelroldeuren of wilt u een offerte ontvangen voor onderhoud aan uw snelroldeuren? Neem dan contact met ons op.

Keuring
Opgenomen in het arbeidsomstandighedenbesluit Artikel: 7.4a wordt gesteld dat een snelroldeur gekeurd moet worden na installatie, verplaatsing naar een andere locatie en vervolgens in een regelmaat om de goede staat te waarborgen. Vanaf de fabrikant wordt er daarom ook een regelmaat van 1 jaar geadviseerd om de werking van uw snelroldeur te kunnen garanderen.

Gele snelroldeur waar een heftruck doorheen rijdt

LANDELIJKE DEKKING

VLP bus voor strokengordijn buiten

Onze bussen beschikken over de beste gereedschappen en materialen. Speciaal ingericht op de montage, service en onderhoud van snelroldeuren zodat iedere storing opgelost kan worden. Vanuit onze werkplaats, centraal gelegen in Nederland kunnen wij binnen enkele uren bij u op locatie zijn.

Onze monteurs zijn officieel gecertificeerd om snelroldeuren te monteren en te onderhouden. Ook beschikken al onze monteurs over het VCA certificaat.

VCA logo