STORING MELDEN

Het kan wel eens voorkomen dat u een storing heeft aan uw bedrijfsdeur. Wij zullen er alles aan doen om de storing bij u zo snel mogelijk te verhelpen. Onze monteurs en specialisten staan graag voor u klaar om uw probleem te verhelpen. Heeft u een storing? Neem voor service en onderhoud zo snel mogelijk contact met ons op.

ONDERHOUD

  • Bespaar Kosten

    Een aantal onderdelen van een snelroldeur moeten regelmatig gecontroleerd worden. Door preventief onderhoud uit te voeren gaat een snelroldeur jaren langer mee.

  • Geen storingen

    Een storing kan er voor zorgen dat uw bedrijfsproces stil komt te liggen. Snelroldeuren zijn een belangrijke schakel in het bedrijfsverkeer. Goed onderhoud kan storingen voorkomen.

  • Snelle service

    Bij een storing of defect proberen wij u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn. Ook voor telefonisch advies helpen een van onze adviseurs u graag verder.

Preventieve service en onderhoud kan de levensduur van uw snelroldeur aanzienlijk verlengen. Onze monteurs controleren alle onderdelen van de snelroldeur en smeren alle onderdelen waar nodig. Wij adviseren om minimaal 1 keer per jaar onderhoud te laten plegen aan uw snelroldeur. Gebruikt u uw snelroldeur erg intensief? Dan raden wij u zelfs aan minimaal 2 keer per jaar uw snelroldeur te laten inspecteren. Wilt u een servicebeurt inplannen voor uw snelroldeuren of wilt u een offerte ontvangen voor onderhoud aan uw snelroldeuren? Neem dan contact met ons op. Wij plegen onderhoud aan elke soort bedrijfdeur, zowel snelroldeuren, overheaddeuren en sectionaaldeuren.

Keuring
Opgenomen in het arbeidsomstandighedenbesluit Artikel: 7.4a wordt gesteld dat een snelroldeur gekeurd moet worden na installatie, verplaatsing naar een andere locatie en vervolgens in een regelmaat om de goede staat te waarborgen. Vanaf de fabrikant wordt er daarom ook een regelmaat van 1 jaar geadviseerd om de werking van uw snelroldeur te kunnen garanderen.

Gele snelroldeur waar een heftruck doorheen rijdt

ONDERHOUDSPLANNEN

Maximaal rendement uit uw investering.

Iedere bedrijfsdeur is een investering in uw bedrijf. Door een bedrijfsdeur te plaatsen kunt u veel kosten besparen op energieverbruik en bedrijfsefficiëntie. Als een bedrijfsdeur dagelijks in bedrijf is, is het aan te raden om regelmatig onderhoud te laten plegen. Dit zorgt ervoor dat uw deur goed blijft functioneren en dat u niet voor verassingen komt te staan met een defecte deur.

Keuring

Opgenomen in het Arbeidsomstandighedenbesluit Artikel: 7.4a wordt gesteld dat een bedrijfsdeur gekeurd moet worden na installatie, verplaatsing naar een andere locatie en vervolgens in een regelmaat om de goede staat te waarborgen. Vanaf de fabrikant wordt er daarom ook een regelmaat van 1 jaar geadviseerd om de werking van uw bedrijfsdeur te kunnen garanderen. Als u een bedrijfsdeur heeft die overmatig vaak gebruikt wordt of is geplaatst in extreme omgevingsomstandigheden adviseren wij een hogere onderhoudsfrequentie.

Veiligheid

Een goed functionerende bedrijfsdeur zorgt voor een veilige bedrijfsomgeving. Tijdens een keuring wordt er altijd gekeken naar de veiligheid van een bedrijfsdeur. Door uw bedrijfsdeuren regelmatig te laten keuren en te onderhouden hoeft u zich hier zelf geen zorgen over te maken.

Kennis

Onze vakbekwame monteurs hebben jaren lange ervaring en veel kennis op het gebied van bedrijfsdeuren. Afhankelijk van het type onderhoudsplan kan de monteur er voor zorgen dat uw bedrijfsdeur in een topconditie blijft. Door tijdig slijtage onderdelen te vervangen zal dit de levensduur van uw bedrijfsdeur aanzienlijk verlengen.

Wat bieden wij aan?

Door van te voren een keuze te maken in een onderhoudsplan komt u niet voor verassingen te staan. U weet qua kosten ongeveer wat u kunt verwachten en u hoeft zich verder geen zorgen te maken over de functionaliteit van uw bedrijfsdeur.

Nagenoeg is iedere bedrijfsdeur anders qua omgeving en formaat, hierdoor bieden wij ieder onderhoudsplan op maat aan.

Het VLP onderhoudsplan bestaat uit 3 verschillende modules waaruit u kunt kiezen: Check, Fix en Full

LANDELIJKE DEKKING

VLP bus voor strokengordijn buiten

Onze bussen beschikken over de beste gereedschappen en materialen. Speciaal ingericht op de montage, service en onderhoud van snelroldeuren zodat iedere storing opgelost kan worden. Vanuit onze werkplaats, centraal gelegen in Nederland kunnen wij binnen enkele uren bij u op locatie zijn.

Onze monteurs zijn officieel gecertificeerd om snelroldeuren te monteren en te onderhouden. Ook beschikken al onze monteurs over het VCA certificaat.

VCA logo