Diverse uitvoeringen snelroldeuren voor diverse toepassingen

Voor iedere toepassing en voor ieder soort gebruik zijn er Dynaco snelroldeuren. Op deze pagina staat een overzicht van de verschillende modellen die wij aanbieden. U kunt naar eigen toepassing specificeren welke deur u nodig heeft. Achter ieder type deur staan een aantal soorten. Om dit wat meer duidelijkheid te geven een kleine uitleg:

Soorten deuren

Cleanroom: Een Cleanroom is omgeving die ingericht is om bederving en besmetting van het product in de ruimte tegen te gaan. De perfecte afdichting biedt onder andere klimaatcontrole en beschermt uw installatie tegen vocht, tocht, stof en vervuiling.

Emergency: Een Emergency snelroldeur is speciaal ontworpen als nooddoorgang van binnentoepassingen. Hierdoor is het mogelijk om door het deurblad te gaan in gesloten positie.

Compact: Een Compact deur is het basis model en ontworpen voor binnentoepassingen. Deze deuren beschikken ook over het gepatenteerde Push-Pull aandrijfsysteem.

Freezer: De Freezer deuren zijn leverbaar met geïsoleerd deurblad en zijn uitermate geschikt voor deuren van een koel of vriescel. Hierbij zijn de zijgeleiders verwarmd zodat u nooit voor een dichte deur komt te staan. Daarnaast opent en sluit de deur een aantal keer per uur om vastvriezen te voorkomen. Daardoor zijn Freezer deuren geschikt voor vriescellen tot maximaal -40 graden Celsius. Deze deuren beschikken ook over het gepatenteerde Push-Pull aandrijfsysteem.

Power: Een Power deur is geschikt voor zowel binnen als lichte buiten toepassingen. De power is speciaal ontworpen voor binnendeuren met grote druk verschillen. Als er in een binnenomgeving veel wind of tocht staat is een Power ook de perfecte toepassing. Deze deuren beschikken ook over het gepatenteerde Push-Pull aandrijfsysteem.

All Weather: De All Weather deur is perfect geschikt voor buiten gebruik. Hevige wind, vocht en kou is voor deze deur geen probleem. Tot 5 x 5,5 meter (BxH) is deze deur bestand tegen windklasse 5 (windkracht 9). Deze deuren beschikken ook over het gepatenteerde Push-Pull aandrijfsysteem.

Opties

Verder zijn er verschillende opties en mogelijkheden bij de samenstelling van een Dynaco snelroldeur. Zo kunt u kiezen voor kappen over de zijgeleiding, kappen over de motor en kappen over de doekrol. Ook is het deurblad leverbaar met verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een geïsoleerd deurblad, zichtvensters of zelfs gaas. Daarnaast is het mogelijk om een Dynaco snelroldeur uit te voeren in RVS304, RVS316 of gelakt in ieder gewenste RAL-kleur. 

Heeft u vragen over de bovenstaande opties of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Video’s

Zelfherstellend

Snelheid

Afsluiting

Veiligheid