Dynaco M2 Compact

De Dynaco M2 Compact is ontworpen voor intensief gebruik voor binnen. De deur beschermd uw installatie tegen wind, vocht, vuil en stof. Door de goede afdichting behoud u de temperatuur waardoor u bespaart op uw energiekosten.  De Dynaco M2 Compact hersteld zichzelf door weer helemaal op te rollen na een eventuele aanrijding. Het deurblad bevat geen harde onderdelen waardoor er zonder schade doorgewerkt kan worden.

Een openingssnelheid van 2,4 m/s, afhankelijk van de afmetingen. Sluitsnelheid van 1,2 m/s.

Het deursysteem wordt aangedreven door een uniek “push-pull” systeem. Dit zorgt voor de snelle open- en sluitsnelheid.

Gepatenteerde zijgeleiders zorgen voor een superieure afdichting zonder borstels of dwarslatten.

Mocht het voorkomen dat het deurblad uit de geleiders wordt gereden, door welke reden dan ook  zal het deurblad zichzelf herstellen en terug oprollen. Hierdoor is wordt de productie niet onderbroken en heeft u geen reparatiekosten.

Het deurblad is soepel en de onderbalk bevat geen harde onderdelen. Hierdoor is het veilig iedereen die gebruik maakt van de deur.

De motor wordt aangestuurd door een frequentie omvormer met encoder, dit zorgt voor een soepele werking. Door de lage wrijving hebben de onderdelen een minimum aan slijtage.

De gebruiksvriendelijke schakelkast bevat een display, hiermee kan een eventuele storing gemakkelijk van een afstand opgelost worden.

Video’s

Zelfherstellend

Snelheid

Veiligheid

Afsluiting

Brochure

Wilt u onze brochure ontvangen als download? Vul uw gegevens hieronder in en wij sturen u een mail met de downloadlink.

Downloads

Onze deuren zijn ook verkrijgbaar als digitale download. de Dynaco M2 deuren zijn verkrijgbaar in .lcf .rfa en .skp bestanden. Druk op onderstaand logo voor de bestanden.


logo van BIM OBJECTS. text logo met bim in het blauw en object in het zwart. transparante achtergrond

Vergelijkbare high performance deuren