WERKEN BIJ VLP?

Monteur voor onze vacatures

Bekijk hier de meest actuele vacatures.

VLP flexibele afscheidingen is een gespecialiseerd familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en installatie van flexibele afscheidingen zoals industriële gordijnen, oprolbare gordijnwanden, schuifwanden, snelroldeuren, harmonicatunnels, industriële tenten en dockshelters.

Onze klantenkring is zeer divers en is te vinden in verschillende branches; van tuinbouw tot laboratoria, van petrochemie tot voedingsmiddelenindustrie en van sportcentra tot utiliteitsbouw.

Wij werken met een klein en hecht team waar oog is voor elkaar. Wij vinden onze medewerkers belangrijk, zij maken ons bedrijf tot een succes. Bij ons wordt er samengewerkt waarbij iedereen wordt gewaardeerd om zijn kennis en vaardigheden. Mooie producten maken en hierbij elke dag onze klanten bedienen, is wat ons voldoening geeft en waar wij trots op zijn.

Momenteel zijn wij opzoek naar de volgende functies:Monteur Snelroldeuren

Waar hebben wij jou nodig?

VLP Flexibele Afscheidingen is de specialist in verschillende soorten wanden en deuren. Wij produceren en monteren flexibele afscheidingen voor verschillende soorten sectoren. Dit betekent dat je de ene dag aan het werk bent in de industrie en de volgende dag in de glastuinbouw staat. Buiten onze eigen producten is VLP Flexibele afscheidingen ook dealer van Dynaco snelroldeuren, die wij ook monteren en onderhouden. Binnen het bedrijf werken wij met een klein en hecht team waar oog is voor elkaar. Iedereen wordt gewaardeerd op zijn kennis en kwaliteiten.

Standplaats

Alle voorbereidingen worden gedaan in onze werkplaats in Naaldwijk. De opdrachten op locatie zijn verspreid door heel Nederland.

Wat ga je doen?

Omdat wij veel verschillende producten hebben en veel verschillende klanten, is iedere dag anders. De werkzaamheden zullen variëren tussen montage- en storingswerkzaamheden op locatie en voorbereidend werk in onze werkplaats in Naaldwijk. Veel werkzaamheden op locatie zullen samen met een collega zijn, kleinere klussen of storingsmeldingen kunnen ook zelfstandig gedaan worden.

De ideale monteur snelroldeuren en flexibele afscheidingen

Dit zijn volgens ons de ideale aspecten van een monteur om van deze functie een succes verhaal te maken:

  • MBO werk en denkniveau, bij voorkeur in de richting van techniek en elektrotechniek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal met goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gedreven, creatief en hebt affiniteit met techniek daardoor lever je secuur werk;
  • Ervaring met industriële deursystemen is een pré;
  • Rijbewijs B (Rijbewijs BE is een pré).

Wat krijg je hier voor terug?

Een goede monteur is ons heel wat waard, daarom krijg je bij ons een aantrekkelijk salaris op basis van jouw kennis en ervaring. Daarnaast hebben wij goede aanvullende arbeidsvoorwaarden en kom je te werken in een professioneel team.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacatures of wil je solliciteren? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Stage lopen?

Zit jij op school en wil jij graag ervaring opdoen bij een technisch bedrijf? VLP Flexibele afscheidingen is als erkend leerbedrijf aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderijs Bedrijfsleven (SBB). Een goede beroepsopleiding is erg belangrijk voor je toekomstige loopbaan. Binnen de beroepsopleidingen is er een goede balans tussen theorie en praktijk. De theorie wordt op school geleerd en de praktijk leer je door mee te werken in een organisatie. Om hier zo veel mogelijk van te leren is het dus belangrijk dat je een bedrijf vind die aansluit op je studie en wat jij leuk vind om te doen.

De samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven houdt zich voornamelijk bezig met het beoordelen van organisaties en maken hierbij de juiste koppeling voor . Alle stagebedrijven die aangesloten zijn bij SBB staan op de website stagemarkt.nl. Zo kan je heel gericht op zoek naar een organisatie die perfect aansluit bij wat je zoekt en wat je leuk vind.

VLP biedt stageplekken die aansluiten op de werkzaamheden van ons bedrijf. Daarom is VLP een erkend leerbedrijf voor een aantal specifieke opleidingen, namelijk:

SBB logo en beeldmerk om onze vacatures te promoten