Dynaco M2 Freezer

De Dynaco M2 Freezer deur is ontworpen voor diepvriestoepassingen. Doordat de deur snel opent en sluit behoud u zoveel mogelijk de temperatuur van de vriescel. De deur beschikt over verwarmde zijgeleiders en opent en sluit zichzelf na een bepaalde periode. Hierdoor vriest de deur niet vast en komt u niet voor een dichte deur te staan.

De deur heeft een openingssnelheid van 2,4 m/s. Vervolgens sluit de deur met een snelheid van 1,2 m/s

De deur wordt aangedreven door het zogenoemde “push-pull” systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de deur snel kan openen en sluiten. Hierdoor blijft de deur minimaal geopend en verliest u geen temperatuur.

Gepatenteerde zijgeleiders zorgen voor een goede afdichting zonder borstels of dwarslatten. Hierdoor verliest u geen temperatuur in de vriescel.

Soepel deurblad zonder harde elementen.

Motor gestuurd door een frequentieomvormer en met encoder voor een soepele werking. Minimum aan slijtageonderdelen.

De deur heeft een gebruiksvriendelijke schakelkast met display. hiermee kan een eventuele storing gemakkelijk op afstand worden opgelost.

De Freezer deuren zijn te gebruiken in temperaturen tot -30 ℃. Door verwarmde geleiders en een automatische cyclus zal de deur nooit vastvriezen. De deur is optioneel leverbaar met geïsoleerd deurblad om nog meer op uw energiekosten te besparen.

Video’s

Zelfherstellend

Veiligheid

Afsluiting

Snelheid

Brochure

Wilt u onze brochure ontvangen als download? Vul uw gegevens hieronder in en wij sturen u een mail met de downloadlink.

Downloads

Onze deuren zijn ook verkrijgbaar als digitale download. de Dynaco M2 Freezer deur is verkrijgbaar als .lcf .rfa en als .skp bestand. Druk op onderstaand logo voor de bestanden.


logo van BIM OBJECTS. text logo met bim in het blauw en object in het zwart. transparante achtergrond

Vergelijkbare high performance deuren