Dynaco M2 Emergency

De Dynaco M2 Emergency is ontworpen voor intensief binnen gebruik. De deur heeft een T-vormige uitsnijding wat in geval van nood opgemaakt kan worden. Door op de aangegeven plek op het deurblad te drukken maakt u de nooddoorgang gemakkelijk vrij. De deur heeft in essentie dezelfde eigenschappen als de Dynaco M2 Compact. Daarbij is in het deurblad de T-vormige nooddoorgang toegevoegd.

De deur kan geopend worden met een snelheid van 1,2 m/s en sluit met een snelheid van ongeveer 0,6 m/s.

De deur wordt aangedreven door het zogenoemde “push-pull” systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de deur snel kan openen en sluiten. Hierdoor blijft de deur minimaal geopend en versliest u geen temperatuur.

Gepatenteerde zijgeleiders zorgen voor een goede afdichting zonder borstels of dwarslatten.

Het deurblad heeft geen harde elementen, hierdoor is het veilig voor de gebruiker. Door de uitsnijding in het deurblad kan er een nooddoorgang gecreëerd worden.

De motor wordt gestuurd door een frequentieomvormer met een encoder. Dit zorgt voor een soepele werking waardoor de onderdelen niet snel slijten.

De deur heeft een gebruiksvriendelijke schakelkast met display. Door middel van het display kan een eventuele storing makkelijk vanaf afstand verholpen worden.

Video’s

Zelfherstellend

Snelheid

Afsluiting

Veiligheid

Brochure

Wilt u onze brochure ontvangen als download? Vul uw gegevens hieronder in en wij sturen u een mail met de downloadlink.

Downloads

Onze deuren zijn ook verkrijgbaar als digitale download. de Dynaco M2 Emergency deur is verkrijgbaar als .lcf .rfa en .skp bestanden. Druk op onderstaand logo voor de bestanden.


logo van BIM OBJECTS. text logo met bim in het blauw en object in het zwart. transparante achtergrond

Vergelijkbare high performance deuren