Dynaco M3 Power

De Dynaco M3 Power is een snelroldeur die speciaal ontworpen is voor de grote doorgangen. Een snelroldeur kan intensief binnen en buiten gebruikt worden en sluit de doorgang goed af. Zo is de ruimte goed beschermd tegen stof, vocht en vuil. Doordat een snelroldeur snel kan openen en sluiten hoeft u niet te wachten voor de deur. Voor u bij het deurblad bent is de deur al helemaal omhoog. Hierdoor versneld u de logistiek binnen uw bedrijf en bespaard u op uw energiekosten. Het kan wel eens voorkomen dat het deurblad van een snelroldeur uitgereden wordt. De Dynaco M3 Power hersteld zichzelf meteen zonder dat u schade aan de deur heeft.

Openingssnelheid tot 3,6 m/s, afhankelijk van de afmetingen. Sluitsnelheid tot 1,2 m/s.

Het systeem wordt aangedreven door een gepatenteerd Push-Pull systeem. Dit unieke systeem zorgt voor een snelle open en sluiting met zo min mogelijk slijtage.

De zijgelijders zorgen voor een goede afdichting van het deurblad. Daarbij is het blad ook windbestendig tegen windklasse 4 waardoor uw deur bestand is tegen grote windlasten.

Het deurblad hersteld zichzelf automatisch na een eventuele aanrijding. Zo kunt u ook na een aanrijding doorwerken zonder het werk stil te hoeven leggen.

Het deurblad heeft geen harde onderdelen in het deurblad zitten zoals dwarslatten of een onderbalk. Zo is het veilig om met dit type deur te werken.

De schakelkast van de Dynaco deur is voorzien van een display. een eventuele storing zou zelfs op afstand verholpen kunnen worden.

Video’s

Afsluiting

Veiligheid

Snelheid

Zelfherstellend

Brochure

Wilt u onze brochure ontvangen als download? Vul uw gegevens hieronder in en wij sturen u een mail met de downloadlink.

Downloads

Onze deuren zijn ook verkrijgbaar als digitale download. Dynaco M3 Power is verkrijgbaar in .lcf .rfa en .skp bestanden
Druk op onderstaand logo voor de bestanden.


logo van BIM OBJECTS. text logo met bim in het blauw en object in het zwart. transparante achtergrond