Dynaco S555 All Weather Atex Cat.3

De Dynaco S555 All Weather Atex Cat.3 is een snelroldeur ontworpen voor omgevingen met explosiegevaar. Alle onderdelen zijn gemaakt van niet statische materialen zo zijn alle stalen onderdelen gemaakt van RVS. Het deurblad is volledig gemaakt van een niet statische variant van PVC. Hierdoor kunnen er geen vonken ontstaan tijdens het gebruik van de snelroldeur. Desondanks heeft een ATEX deur alle voordelen die u van een normale Dynaco snelroldeur gewend bent. Snelle open en sluitsnelheid, goede afdichting en beschermen uw installatie tegen stof, vocht en vuil. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat het deurblad aangereden wordt. Doordat het deurblad van de Dynaco S555 All Weather Atex Cat.3 geen harde onderdelen heeft hersteld het zichzelf en kunt u doorwerken zonder onderbreking.

De Dynaco Atex deur is gekeurd voor explosiegevaarrijke omgevingen tot atex zone 2.

De deur heeft een open en sluitsnelheid tot 1 meter per seconde

De deur wordt aangedreven door een uniek “push-pull” systeem. Hierdoor kan het deurblad snel openen en sluiten met weinig weerstand.

Het deurblad keert automatisch terug in zijn geleiders. Zonder herstelkosten, zonder productieonderbreking.

Het deurblad heeft geen harde elementen. hierdoor is het veilig om onder de deur door te lopen.

De snelroldeur heeft een gebruiksvriendelijke schakelkast met display, hierdoor zou een eventuele storing van een afstand verholpen worden

Video’s

Snelheid

Afsluiting

Zelfherstellend

Veiligheid

Brochure

Wilt u onze brochure ontvangen als download? Vul uw gegevens hieronder in en wij sturen u een mail met de downloadlink.

Downloads

Onze deuren zijn ook verkrijgbaar als digitale download. Dynaco S555 All Weather Atex Cat.3 is verkrijgbaar in .lcf .rfa en .skp bestanden. Druk op onderstaand logo voor de bestanden.


logo van BIM OBJECTS. text logo met bim in het blauw en object in het zwart. transparante achtergrond

Vergelijkbare high performance deuren