Dynaco D311 Cleanroom

De Dynaco D311 Cleanroom is ontworpen voor binnen toepassingen. Met name voor omgevingen waarbij ongewenste invloeden van buiten af zoveel mogelijk buiten moeten blijven. Een snelle openings frequentie versnelt en versoepelt uw interne transport. Door een goede afdichting biedt de Dynaco deur extra comfort en betere klimaatcontrole. Hierdoor bespaart u op uw energieverbruik en zo ook op uw kosten. De Dynaco D-311 Cleanroom maakt gebruik van onderdelen met weinig wrijving. Hierdoor kan de deur op het eigen gewicht snel zakken. De motor maakt gebruik van een frequentieregelaar waardoor de deur soepel en snel opent en sluit.

De openingsfrequentie van de deur is tot wel 2 meter per seconde.

De gepatenteerde zijdegeleiding zorgt voor een goede afdichting. Hierdoor bespaart u energie wat ook in de kosten scheelt.
Bovendien houdt de Dynaco D311 Cleanroom ongewenste factoren buiten.

Het deurblad keert automatisch terug in zijn geleiders. Zonder herstelkosten en zonder dat het interne transport onderbroken hoeft te worden

Het deurblad bevat geen vaste onderbalk of harde elementen en is het veilig voor de gebruikers. Hierdoor heeft u ook minder kans op schade als het deurblad uitgereden wordt.

Met verschillende sensoren kunt u de Dynaco D311 Cleanroom op ieder gewenst moment openen en sluiten.

Motor gestuurd door een frequentie omvormer met een encoder voor een soepele en snelle werking.

Gebruiksvriendelijke schakelkast met zelfdiagnose. Hierdoor zou een eventuele storing op afstand makkelijk opgelost kunnen worden

Video’s

Zelfherstellend

Snelheid

Veiligheid

Afsluiting

Downloads

Onze deuren zijn ook verkrijgbaar als digitale download. De Dynaco D311 Cleanroom is onder andere verkrijgbaar als .lcf .rfa en ook als .skp bestand. Druk op onderstaand logo voor de bestanden.


logo van BIM OBJECTS. text logo met bim in het blauw en object in het zwart. transparante achtergrond

Brochure

Wilt u onze brochure van de Dynaco D311 Cleanroom ontvangen als download? Vul uw gegevens hieronder in en wij sturen u vervolgens een mail met de downloadlink naar het .pdf bestand.

Vergelijkbare high performance deuren