Dynaco D313 Cleanroom

De Dynaco D313 Cleanroom is ontworpen voor cleanrooms. Een Cleanroom is ruimte met als doel om bederving en besmetting van het product in de ruimte tegen te gaan. De perfecte afdichting biedt onder andere klimaatcontrole en beschermt uw installatie tegen vocht, tocht, stof en vervuiling. De deur is tevens ideaal voor interlock systemen. Dit houdt in dat een deur in een cleanroom pas geopend kan worden nadat alle andere deuren gesloten zijn. Met haar moderne vormgeving is ze daardoor de slankste snelloopdeur op de markt. De gepatenteerde “LF”-technologie (beperkte wrijving) zorgt, samen met een frequentie omvormer gestuurde motor voor een zeer soepele werking.

Gepatenteerde zijgeleiders en “BEAD”-technologie zorgt voor een goede afdichting, hierom bespaart u energie waardoor u kosten bespaart.

De Dynaco D313 Cleanroom is de slankste op de markt, dit is te danken aan het esthetische en moderne ontwerp.

Het deurblad keert automatisch terug in de geleiders,  waardoor u zonder schade en zonder dat het productieproces onderbroken hoeft te worden door kunt werken.

Het deurblad bevat geen vaste onderbalk of harde elementen, zo is het veilig voor de gebruikers.

De motor wordt gestuurd door een frequentie omvormer en met encoder voor een soepele werking, alles bij elkaar is er een minimum aan slijtage-onderdelen.

Gebruiksvriendelijke schakelkast met zelfdiagnose, daarmee zou een eventuele storing van een afstand verholpen kunnen worden.

Video’s

Afsluiting

Snelheid

Zelfherstellend

Veiligheid

Brochure

Wilt u onze brochure ontvangen als download? Vul uw gegevens hieronder in en wij sturen u een mail met de downloadlink.

Downloads

Onze deuren zijn ook verkrijgbaar als digitale download. de Dynaco D313 Cleanroom is verkrijgbaar in .lcf .rfa en .skp bestanden
Druk op onderstaand logo voor de bestanden.


logo van BIM OBJECTS. text logo met bim in het blauw en object in het zwart. transparante achtergrond

Vergelijkbare high performance deuren