Dynaco D313

De Dynaco D313 is ontworpen voor binnentoepassingen, met name voor locaties waar, esthetiek en plaatsbesparing belangrijk zijn. Met een moderne vormgeving is ze de slankste snelroldeur op de markt. Ze beschermt uw installatie tegen tocht, vocht, stof en vervuiling. De openingssnelheid en goede afdichting verbeteren uw interne transport. Hierdoor biedt de deur comfort, klimaatcontrole en besparing op uw energiekosten. De gepatenteerde deur met weinig wrijving zorgt, samen met een de door frequentie omvormer gestuurde motor, voor een zeer soepele werking.

Openingssnelheid van 2,7 m/s en een sluitsnelheid van 0,5 m/s

Gepatenteerde zijgeleiders zorgen voor een goede afdichting. Zo bespaart u energie en verlaagd u uw kosten.

Door de esthetische en moderne vormgeving is de deur de slankste op de markt.

Het deurblad keert automatisch terug na een aanrijding van het deurblad. Hierdoor heeft u geen reparatiekosten en staat het werk niet stil.

Het deurblad bevat geen vaste onderbalk of harde elementen. Zo is het veilig voor de gebruikers.

De motor wordt gestuurd door een frequentie omvormer en met encoder voor een soepele werking. Hierdoor heeft u een minimum aan slijtage-onderdelen. De deur loopt dankzij de zwaartekracht zelf weer naar beneden.

Gebruiksvriendelijke schakelkast met display. Hierdoor kan een eventuele storing gemakkelijk vanaf afstand worden verholpen.

Video’s

Snelheid

Zelfherstellend

Veiligheid

Afsluiting

Brochure

Wilt u onze brochure ontvangen als download? Vul uw gegevens hieronder in en wij sturen u een mail met de downloadlink.

Downloads

Onze deuren zijn ook verkrijgbaar als digitale download. De Dynaco D313 is zowel verkrijgbaar in .lcf .rfa als in .skp bestanden
Druk op onderstaand logo voor de bestanden.


logo van BIM OBJECTS. text logo met bim in het blauw en object in het zwart. transparante achtergrond

Vergelijkbare high performance deuren