Dynaco D631 Compact

Speciaal voor binnentoepassingen van middelgrote afmetingen is de Dynaco D631 Compact ontworpen. Het unieke aandrijfsysteem bevat een hoogwaardige rits waardoor de deur soepel, stil en snel kan openen en sluiten. Ook bij intensief gebruik heeft u maximaal comfort en betrouwbaarheid. Door de zijgeleiders sluit de deur goed af en heeft u geen last van vocht, vuil, stof of tocht. Het deurblad heeft een hoge isolerende functie waardoor u kunt besparen op de energiekosten. Iedere Dynaco deur is zelf herstellend en rolt zichzelf op na een eventuele aanrijding van het deurblad.

Tot 3,6 m/s, afhankelijk van de afmetingen. Sluiten aan 1,2 m/s.

De deur wordt aangedreven door een uniek “push-pull” systeem. Hierdoor heeft u weinig wrijving en daardoor weinig slijtage

Het deurblad keert automatisch terug in zijn geleiders. Zonder herstelkosten, zonder productieonderbreking.

Het deurblad heeft geen harde elementen waardoor het veilig is voor alle gebruikers.

De gebruiksvriendelijke schakelkast is uitgerust met een display, hierdoor zou een eventuele storing gemakkelijk op afstand verholpen kunnen worden.

De deur wordt aangedreven door een motor met frequentieomvormer. Hierdoor werkt de deur zeer snel en soepel zonder dat het materiaal slijt.

Video’s

Zelfherstellend

Snelheid

Afsluiting

Veiligheid

Brochure

Wilt u onze brochure ontvangen als download? Vul uw gegevens hieronder in en wij sturen u een mail met de downloadlink.

Downloads

Onze deuren zijn ook verkrijgbaar als digitale download. De Dynaco D631 Compact snelroldeur is verkrijgbaar in .lcf .rfa en .skp bestanden
Druk op onderstaand logo voor de bestanden.


logo van BIM OBJECTS. text logo met bim in het blauw en object in het zwart. transparante achtergrond

Vergelijkbare high performance deuren